Huurvoorwaarden

Aankomst en vertrek

De aankomst- en vertrekdag zijn vrij te kiezen, buiten het hoogseizoen. De favoriete wisseldag tijdens het hoogseizoen en vakanties is zaterdag. De door u gehuurde woning is beschikbaar vanaf 15.00 uur op de dag dat de huurperiode ingaat en dient op de laatste dag van de huurperiode voor 11.00 uur te worden verlaten. 

Betalingsvoorwaarden

De reservering dient in principe via e-mail te worden gedaan. De reservering is bindend voor de opdrachtgever. U betaalt 25% van het totale huurbedrag, als voorschot, bij de reservering. Het resterende bedrag, samen met de waarborg van 250€, betaalt u ten laatste 5 weken voor aankomst op de rekening van de verhuurder. Bij reserveringen binnen de zes weken vóór het begin van de huurperiode, dienen de volledige betaling en de waarborg onmiddellijk te worden gestort.

Aantal personen

Bij de beschrijving van het huis staat het maximum toegestane aantal personen vermeld. Bij boeking dient u ons altijd het aantal personen door te geven dat van de woning gebruik gaat maken (inclusief baby's en kleine kinderen). Mochten er wijzigingen zijn, dan dient de huurder de verhuurder hiervan op de hoogte te stellen.

Roken in de woning

De eigenaars stellen het erg op prijs zo er in de woning niet gerookt wordt.

Huisdieren

Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen naar deze villa.

Bedlinnen en linnengoed

Er zijn steeds dekens of dekbedden en kussens aanwezig. Ook lakens, slopen en handdoeken zijn voor u beschikbaar. Er wordt gezorgd voor tussentijdse wissel van vers beddengoed en handdoeken, afhankelijk van de duur van uw verblijf.  

Schoonmaak

De eindschoonmaak van het huis is bij de prijs inbegrepen. Wij verwachten wel van u dat u het huis opgeruimd achterlaat: afwas doen, beddengoed afnemen en verzamelen, vuilbakjes legen en afvalzakken wegbrengen, etc.

Annulering door huurder

Annuleringen dienen schriftelijk aan de verhuurder te worden bevestigd. De annuleringskosten bedragen tot 5 weken voor aanvang van de huurperiode 25% van de huursom. Van 5 tot 2 weken voor aanvang van de huurperiode 50% van de huursom. Bij latere annulering is de gehele huursom verschuldigd. Voor deze kosten kunt u zich verzekeren d.m.v. een annuleringsverzekering. We adviseren u dan ook om eventueel naast een reisverzekering, een annuleringsverzekering af te sluiten.

Aansprakelijkheid

Gedurende het verblijf is de huurder aansprakelijk voor de woning, de inrichting en alle zaken die tot het gehuurde object behoren. Eventuele door de huurder of medehuurders aangerichte schade moet terstond aan de eigenaar of contactpersoon gemeld en vergoed worden. Vóór uw vertrek mag de eigenaar of de contactpersoon de accommodatie controleren. De verhuurder kan geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden voor schade of ongemakken in welke vorm dan ook en door welke oorzaak dan ook ontstaan, voor de huurders of anderen die zich in of bij het gehuurde huis bevinden.